[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3958″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Ansiktsbehandling

 

Varför en ansiktsbehandling?
Det kan finnas flera olika anledningar till varför människor söker sig till skönhetssalonger för att få ansiktsbehandling. Några vill få bort de svarta pormaskarna som många känner tar över ansiktet, en del vill bromsa åldrandet med djuprengöringen. Sen finns de som bara vill koppla av och få en meditativ stund samtidigt som huden blir glänsande ren.
Hur ofta ska du göra en ansiktsbehandling?
Redan efter en behandling kan du redan känna och se resultat men är du ute efter en långvarig effekten rekommenderas att du gör en behandling en minst en gång i månaden under en 3-6 månaders period och en portömning var sjätte vecka eller efter säsong. Det kan krävas fler beroende på hudtillstånd.

1-BHA behandling

BHA är framförallt en god exfolierare på huden. Den hjälper cellerna i överhuden att släppa från vandra så de faller av och lämnar plats åt nya fräscha!.
BHA är bra på framförallt fina linjer, grov hud och ojämn pigmentering. En effekt som verkligen är påtaglig vid användande av produkter med BHA att man får en jämnare hudstruktur rätt snabbt.

BHA behandling   680kr

2-AHA behandling

AHAbehandling Age Reform Murad
En effektiv exfoliering med glykolsyra som tar bort döda hudceller. En patenterad blandning av antioxidanter, antinflammatoriska och återfuktande ingredienser som mjukar upp huden och ger en jämnare struktur.
För bättre effekt kan man göra denna behandling i kur på 3-5 ggr.

AHA behandling det är passaför torr och känslig hud
BHA der är passa för fet hud och porer och acne

AHA behandling   680kr
Ta 3 kur behandling   1199kr

3-C-vitamin

C-vitamin behandling är en riktig boost för huden.
Det koncentrerade C-vitaminet från Renlive tillför huden vitaminer och näring som ger huden ett fantastiskt lyster och förbättrad spänst.

c- vitamin behandling   850kr

4-Klassisk ansikts

En klassisk ansiktsbehandling är en av de vanligaste behandlingarna hos oss på Improveskin klinik Ansiktsbehandlingens fördelar, förutom att den är skön och avslappnande, är att den ger dig en friskare och renare hud.
Efter rengöring görs en enkel hudanalys för att avgöra vilken hudtyp du har. Din hudtyp är inte konstant utan snarare en signal om att din hud har ett behov, och det är i högsta grad något som du kan påverka. En fördel med ansiktsbehandlingen är att man märker resultat efter endast en behandling. Men för att uppnå optimalt och mer bestående resultat av behandlingen ska du göra den regelbundet. Rådgör med din terapeut hur ofta du bör gå!

klassisk ansiktsbehandling   1250kr

5-Special vitaminera

Ett speciellt sätt att fylla på rynkor, vitalitet, fuktgivande, ljusare och glänsande, eliminera hudtrötthet, innan du reser eller åker till en fest som är mycket populär idag och i två veckor är ditt ansikte elegant och fuktigt.

special vitaminera behandling i improveskin   980kr

6- Lyx

En behandling är ett skönt avbrott i den stressiga vardagen. Låt kropp eller ansikte tas omhand av en kvalificerad massage- eller hudterapeut. Oavsett vad man väljer för behandling är syftet detsamma, att få slappna av i både kropp och själ.

Lyx behandlin   2000kr

7- Lyft

Ansiktslyftning, kindben, ögonomkrets, nacke, decolletage, med helt ny metod med olika enheter i vår klinik med specialmetod

Lyft behandling   1399kr
Ta 2 kur   1999kr

8- Multivitaminera hår och massage

Användning av vitamin för att stärka håret och förhindra håravfall med huvudmassage

Multivitaminera hår och massage  599kr

9- Vanlig

Rengör huden med tvättmedel, ånga, analysera huden och applicera en speciell mask baserad på huden som är torr eller känslig eller fet eller komplex

Vanlig behandling   399kr

10- Kemisk peeling

En kemisk peeling är inte namnet på en behandling, utan ett samlingsnamn för många olika behandlingsformer. Med hjälp av olika syror som appliceras på huden, exempelvis TCA och AHA, får huden ett litet lyft i och med att det yttersta hudlagret avlägsnas. I samband med att de döda hudcellerna avlägsnas stimuleras samtidigt nybildningen av hudceller. Ju äldre man blir, desto långsammare förnyas cellerna. Det man vill uppnå med en kemisk peeling är en förbättring samt ”föryngring” av huden. En kemisk peeling kan utföras på ansikte, hals, nacke, bröst, händer samt armar och ben.och
Jobbar på att förbättra struktur, hudton, åldrad hud, besvär av akne och vid rosacea. Det finns flera peeler att välja emellan beroende på ditt tillstånd i huden.

Kemisk peeling Behandling kr

11- Micronedling Skinroller

Mikronålsbehandling för att reducera celluliter, ärr och föryngra huden i både ansiktet och på kroppen. Det finns två syften med behandlingen dels att stimulera en skada i huden så att kroppen startar en naturlig läkeprocess, vilket gör att produktionen av kollagen och elastin ökar vilket leder till att ny hud bildas. Det andra är att skapa mikrokanaler i huden, vilket gör huden mer mottaglig för efterbehandlande produkter.
Skinroller är en kliniskt beprövad hudroller som används till både ansikte, hårbotten och kropp för att minimera hudskador som ärr och bristningar, celluliter, rynkor och fina linjer samt håravfall. 540 små mikronålar stimulerar kollagenproduktionen av hudceller så att din hud återfår sin spänst och förebygger skador i huden.

Micronedling Skinroller behandling   1499kr
Ta 2 kur behandling   2599kr

12- Rilaxansiktsmassage   399kr