[vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Microneedling behandling

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_single_image image=”4518″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Hur kan jag behandla mina hudproblem med microneedling?
På senaste tiden har microneedling blivit ett väldigt populärt sätt att behandla problemhy på. Men hur fungerar microneedling egentligen? För dig som lider av vanliga hudproblem som exempelvis bristningar, celluliter, rynkor och missfärgningar kan denna metod hjälpa dig att reducera dessa problem på ett enkelt och naturligt sätt.
Tidigare har denna behandling endast gått att få på kliniker, men nu kan du köpa din egen hudroller och behandla dina problemområden enkelt hemma! Nedan förklarar vi mer ingående vad microneedling egentligen är och hur metoden verkar för att reducera dina hudproblem.
Vad är microneedling?

Enkelt förklarat innebär microneedling att medvetet skapa små, kontrollerade skador i huden som triggar igång hudens egen läkningsprocess. När du gör detta på din problemhy bidrar det till att den börja läka. Det huden behöver för att kunna läka och producera nya och friska hudceller är bland annat ämnet kollagen.
När man blir äldre försämras som bekant de flesta av kroppens funktioner, och kollagenproduktionen drabbas ordentligt. Det är en av anledningarna till att din hy blir mer rynkig och sliten ju äldre du blir. För att hjälpa huden att läka sig själv behöver du alltså ge den en boost och öka produktionen av kollagen, och det kan du göra med hjälp av microneedling.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Område- ordinarie pris

Ansikte 1299kr
Hals – 899kr
Mage-bristningar/ärr från 1499kr[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/5″][/vc_column][vc_column width=”1/5″][/vc_column][vc_column width=”1/5″][vc_gallery interval=”3″ images=”4531,4532,4533″ img_size=”medium”][/vc_column][vc_column width=”1/5″][/vc_column][vc_column width=”1/5″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=6WczUjxn6x4&feature=youtu.be” el_width=”50″ align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Vad är microneedling?

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Microneedling är en hudföryngrande behandling som kan göras i hemmet eller på klinik. Med hjälp av en Skin Roller (även kallad Dermaroller), som penetrerar huden med en mängd mikronålar och skapar tusentals mikrokanaler, orsakas en kontrollerad skada i huden. Detta stimulerar elastin- och kollagenproduktionen, hudens naturliga läkningsprocess. Resultatet blir spänstigare, fylligare, starkare och ungdomligare hud.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=Hn4DpUztH8g&feature=emb_logo” el_width=”50″ align=”center”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]