Addera ett perfekt resultat till dina traditionella behandlingar

Improve Skin Clinics Synergi+ är utvecklad för att ytterligare förstärka effekten av Solution by Improve Skin produkter och är det perfekta komplementet till traditionella skönhetsbehandlingar. Denna apparatur förhöjer resultaten av dina övriga behandlingar med sin effektiva behandling i fyra steg. Valmöjligheterna är många och anpassas efter målet med behandlingen. Med Synergi+ kan man behandla året om och på samtliga hudtyper.
Synergi+ fyra olika handtag används tillsammans med de unika produkterna i Solution by Improve Skin for Synergi+ som följer med apparaturen.

Produkter som vi använder är :

Deep Wash Technology

Vakuum tillsammans med en specialutformad topp bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. I tre olika steg rengörs huden med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring.

Active Skin Technology

Detta handtag skapar en reaktion (Bohreffekten) i huden med hjälp av en aktiv kolsyretablett tillsammans med någon av de två medföljande gelerna. Detta leder till ökad blodcirkulation, cellförnyelse och syremängd i blodet men även lägre pH-värde. Nedslussning av Keep It Bright Gels aktiva ingredienser i huden leder dessutom till jämnare hudton, reducerad pigmentering och en har peelande effekt. All U Need Gel har en hudföryngrande effekt som är uppstramande och kraftigt återfuktande.

Keep It Young Technology

Detta handtag med traditionell radiofrekvens (fyra poler) värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt.

Deep Inject Technology

Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Behandling med Renew Yourself Injector (Active Hyaluron) påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, återfuktar och ger ett fint lyster i huden.

Teknisk data

DEEP WASH TECHNOLOGY:
Vakuumomfång 25-90 kPa
Bubbelstorlek 10 μm
ACTIVE SKIN TECHNOLOGY:
Energinivå 10-100 (steg om 10)
KEEP IT YOUNG TECHNOLOGY:
RF antal poler 4
RF energinivå 10-100 (steg om 10)
RF frekvens 1 MHz
DEEP INJECT TECHNOLOGY:
Ultraljud energinivå 10-100 (steg om 10)
Ultraljud frekvens 1 MHz
Dimensioner 50x46x105 cm
Vikt 20 kg