[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”2618″ img_size=”full” alignment=”center” css_animation=”fadeIn”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Addera ett perfekt resultat till dina traditionella behandlingar

Improve Skin Clinics Synergi+ är utvecklad för att ytterligare förstärka effekten av Solution by Improve Skin produkter och är det perfekta komplementet till traditionella skönhetsbehandlingar. Denna apparatur förhöjer resultaten av dina övriga behandlingar med sin effektiva behandling i fyra steg. Valmöjligheterna är många och anpassas efter målet med behandlingen. Med Synergi+ kan man behandla året om och på samtliga hudtyper.
Synergi+ fyra olika handtag används tillsammans med de unika produkterna i Solution by Improve Skin for Synergi+ som följer med apparaturen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”80px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”Produkter som vi använder är :” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23353535″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css_animation=”fadeIn”][vc_empty_space height=”80px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2184″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2183″ img_size=”full”][/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/3″][vc_single_image image=”2680″ img_size=”full”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_empty_space height=”80px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css_animation=”fadeInDown” width=”1/4″][vc_column_text]

Deep Wash Technology

Vakuum tillsammans med en specialutformad topp bildar microbubblor som blandas med närande vätskor och ger en djuprengörande effekt som exfolierar och ger näring till huden. I tre olika steg rengörs huden med Deep Wash Solutions för en perfekt ansiktsrengöring.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column css_animation=”fadeInDown” width=”1/4″][vc_column_text]

Active Skin Technology

Detta handtag skapar en reaktion (Bohreffekten) i huden med hjälp av en aktiv kolsyretablett tillsammans med någon av de två medföljande gelerna. Detta leder till ökad blodcirkulation, cellförnyelse och syremängd i blodet men även lägre pH-värde. Nedslussning av Keep It Bright Gels aktiva ingredienser i huden leder dessutom till jämnare hudton, reducerad pigmentering och en har peelande effekt. All U Need Gel har en hudföryngrande effekt som är uppstramande och kraftigt återfuktande.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column css_animation=”fadeInDown” width=”1/4″][vc_column_text]

Keep It Young Technology

Detta handtag med traditionell radiofrekvens (fyra poler) värmer upp huden och stimulerar fibroblasterna, för en direkt synlig uppstramande och hudföryngrande effekt.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column css_animation=”fadeInDown” width=”1/4″][vc_column_text]

Deep Inject Technology

Högfrekvent ultraljud genererar värme och stimulerar huden på djupet samtidigt som det skapar mellanrum mellan cellerna vilket medför att den aktiva substansen kan tränga djupt ner i huden. Behandling med Renew Yourself Injector (Active Hyaluron) påskyndar metabolismen i hudceller, ökar blodcirkulationen, minskar porer, återfuktar och ger ett fint lyster i huden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][vc_column_text]Synergi Område Ordpris.

Ansikte                        2700 kr – 3000 kr
Hals                             2500 kr – 2700 kr
Dekolletage                3000 kr – 3800 kr
Ansikte lyft. Från      1800 kr
Kinder lyft Från         1500 kr
Hakan lyft. Från        1800 kr
Lyft ansikte. Från      1800 kr – 2800 kr

Vi har ibland Erbjudande priser så ni kam ringa och fråga om priser[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=xxJ-hK3l63g” align=”center”][vc_empty_space height=”80px”][vc_custom_heading text=”Teknisk data” font_container=”tag:h2|text_align:center|color:%23474747″][vc_empty_space height=”40px”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css_animation=”fadeInLeft” width=”1/3″][vc_column_text]

DEEP WASH TECHNOLOGY:
Vakuumomfång 25-90 kPa
Bubbelstorlek 10 μm

[/vc_column_text][vc_column_text]

ACTIVE SKIN TECHNOLOGY:
Energinivå 10-100 (steg om 10)

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column css_animation=”fadeInDown” width=”1/3″][vc_gallery interval=”3″ images=”2659,2660,2661,2662,2663,2664″][/vc_column][vc_column css_animation=”fadeInRight” width=”1/3″][vc_column_text]

KEEP IT YOUNG TECHNOLOGY:
RF antal poler 4
RF energinivå 10-100 (steg om 10)
RF frekvens 1 MHz

[/vc_column_text][vc_column_text]

DEEP INJECT TECHNOLOGY:
Ultraljud energinivå 10-100 (steg om 10)
Ultraljud frekvens 1 MHz
Dimensioner 50x46x105 cm
Vikt 20 kg

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]