Kosmetisk tatuering

 

Vad är Microblading/3D-ögonbryn?

Microblading kallas även japanska metoden, eyebrow embroidery, mikrobladsteknik eller 3D-ögonbryn och är en ny manuell metod för att få permanent tatuerade ögonbryn. Det är just nu den hetaste trenden inom kosmetisk tatueringsteknik.
Vi använder oss av ett manuellt specialverktyg som hanterar disponibla mikroblad med tio till sexton små nålar som fäster nya pigment i din överhud. Eftersom färgen sitter närmare ytan framstår linjerna skarpa och ger ögonbrynen en detaljrik finish utan färgspill.
Tekniken är idealisk för dig som vill få naturliga och hårliknande linjer som komplement till dina befintliga ögonbryn. Det är även ett alternativ för dig som lider av ett tillstånd som orsakar håravfall (till exempel trikotillomani eller alopecia areata).
Pigmenten som används har utformats för att matcha din naturliga ögonbrynsfärg så att de smälter in bland dina befintliga hårstrån. Resultatet blir mer naturligt, felfritt och fylligare än
med traditionella tatueringsmetoder.
Till en början framstår ögonbrynen som mörka men bleknar inom två veckor efter behandlingen. Eftersom att det är svårt att förutse hur pass bra din hud bevarar färgpigmenten är det viktigt att du räknar med ett eller flera återbesök för att bättra på resultatet.
Till skillnad från traditionella hårstrykningsmetoder räknas den här tekniken som semi-permanent och resultatet vara ett till tre år. Vill du bevara samma färg och form rekommenderar vi att du gör återkommande besök en gång per år.
Varför ska jag välja Microblading?
• Eftersom varje hårstrå ritas individuellt blir resultatet väldigt naturligt.
• Om du har tröttnat på att fylla i dina ögonbryn varje morgon är det här ett bra alternativ som sparar tid och garanterar ett bra resultat.
• Du får fylliga och välformade ögonbryn utan smink. Du kan träna, bada och vakna upp med vackra ögonbryn utan ansträngning.
• Färgen anpassas utifrån ditt hår, din hudfärg och strukturen på dina befintliga ögonbryn.

Kosmetisk tatuering

Microblading 120 min 3500kr
Micropigmentation 120 min 3500kr
Ombrebryn 90 min 3500kr
Ombreläppar 90 min 3500kr
Lipliner & ombreläppar 75 min 4500kr
Kambination av microblading och ombrebryn 90min 4500kr

 

Vad är remover tattoering !!?
Tattoo remover är en metod man använder för att helt ta bort pigmentet ur huden. Man tatuerar det aktuella området med en speciell removerpasta som går ner i huden och lyfter upp pigmentet. Den efterlämnar ingen ärrbildning och är skonsammast för huden eftersom färgen omedelbart börjar åka upp till ytan – ingenting åker runt i kroppen.

Tatuering Prislist :
Ögonbryn korrigering befintliga från 2500-4000 kr

3D ögonbryn Cosmetik tattoering Från 2500-3500 kr

Remover tattoering från                   999-2500 kr
Läppar Cosmetik tattoering från    1500-2500 kr
Läppar konturing från                      1500-1800 kr

Eye liner Cosmetik tattoering från 1500-2500 kr